Повторно е Јаховиќ

Пејачката Емина Јаховиќ која што пред некое време се разведе од нејзиниот сопруг турскиот пејач Мустафа Сандал, реши да го избрише презимето Сандал и да остане само Емина Јаховиќ.

Првиот чекор пејачката го направи на својот Инстаграм профил каде што досега беше пишана како Емина Јаховиќ – Сандал, а од денеска е само Емина јаховиќ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*