February 23, 2018

Македонија

“Стари крај” песна со која група “Чардак” настапи на “Гоце Фест”

Постојано се во работни ангажмани, творејќи добра музика за душа. Охридската група Чардак неодамна го бележи и својот настап на неодамна одржаниот “Гоце фест”. Таму…