February 20, 2018

Македонија

Фаворити бенд од Гостивар со песна за Валандовски фестивал, а најавуваат и албум !

Фаворити бенд од Гостивар подготвуваат нова песна за Валандовскиот фестивал. Тие во моментов довршуваат со уште две песни, а за скоро време најавуваат и албум…