February 15, 2018

Македонија

Анета и Молика жалат што го погазија зборот во поглед на евровизискиот избор

Никогаш повеќе нема да учевствувам или да се појавам на било каков избор , евровизиски или фестивалски кој е во организација на Македонската телевизија, и…

Македонија

Јовица од Молика вели дека младите се повеќе ја бараат македонската песна

“Доколку македонската песна биде доволно промовирана низ нашите медиуми, јавноста ќе мора да гледа и слуша.”-истакна Јовица од група Молика при неговото гостување во ИН…