February 13, 2018

Македонија

Спасе Антевски : Настапите во Македонија и надвор од неа, доаѓаат со напорна работа !

Настапите во Македонија и надвор од неа, си доаѓаат со напорна работа, снимање нов материјал и презентирање на истиот.-вели фолк пејачот Спасе Антевски при неодамнешното…

Македонија

Оркестар “Маестрал” презадоволни од едномесечната турнеја во Америка

Позитивни впечатоци понесоа членовите од  битолскиот оркестар Маестрал од нивната едномесечна америчка турнеја. Како што истакнаа при нивното гостување во нашата продукција, оваа турнеја поминала