Ермал Мета и Фабрицио Моро ќе пеат за Италија на Евровизија

Победници на 68. издание на музичкиот фестивал Сан Ремо се Ермал Мета и Фабрицио Моро. Тие ја испеаја

песната Non mi avete fatto niente, со која ќе настапат на Евровизија во Лисабон како претставници на Италија.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*