February 11, 2018

Новости

Тетовчанката Снеже Радичевска со спотот за темата „ На сред село, чешма шарена“, го најавува првиот солистички албум!

Спотот е снимен на внимателно избрани локации, за да вистински се долови суштината на песната, која е само уште еден показател дека имаме непресушен извор…