February 9, 2018

Македонија

Игор Бежаноски претседател на здружението на музичари од Охрид и Струга

Игор Бежаноски е избран за прв претседател на здружението на музичари од Охрид и Струга, “Охридски музички еснаф”. Целта на новоформираното здружение е нивно активно…