February 5, 2018

Македонија

Бумбари бенд презадоволни од досегашната соработка со ИН Продукција

Бумбари бенд презадоволни од соработката со ИН Продукција. При нивното гостување искажаа благодарност за големата промоција на нивните песни кои минатата година беа промовирани на…

Македонија

Група Тандеми повеќе преферираат да се застапени на медиуми отколку на фестивали

Група Тандеми досега имаат три фестивалски настапи. Тие не преферираат да пеат на фестивали, но имаат бројни гостувања низ медиумите. Група Тандеми ретко може да…

Балкан

На пејачот Ацо Пејовиќ девојка му се заканува дека ќе се самоубие ако тој ја остави!?

Популарноста на пејачите не носи само убави нешта. Доказ за тоа е најновата вест од соседството. Медиумите пренесуваа дека на инстаграм се појавила девојка која…