February 2, 2018

Македонија

Швајцарија, Бугарија, Белгија-Следни дестинации на фолк дивата Елена Велевска !

Швајцарија, Бугарија, Белгија се следните земји кадешто Елена Велевска ќе одржи концерти. Таа во моментов ја снима новата песна, а веднаш после снимањето започнува со…