Вики Филипова со нова фотосесија

 

Вики Филипова деновиве објави нова фотосесија која ја направи во Македонија крајот на 2017.

За стајлингот и шминката се погрижи Алек Палада а за фотографиите ИН продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*