February 2018

Македонија

Џеват, Наум, Зуица, Тота на турнеја во Австралија

По минатогодишната австралиска турнеја која ја имаше охридската група Чардак, оваа година еден од членовите на групата, поточно виолинистот Џеват Рамаданоски повторно ќе отпатува на…