Дали ви се допаднаа новите кавери на Бумбари бенд?

Дали го погледнавте видео проектот на Бумбари бенд за нивните нови кавери?

Бумбари бенд снимија видео проект за нивните нови кавери. Нивната идеја, како што истакнаа од бендот е да ја потсетат публиката на подзаборавените, но квалитетни македонски песни. Проектот е во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото на Бумбари бенд и Ивана !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*