Дали ги погледнавте новите кавери на група Тандеми?

Дали ги погледнавте и дали ви се допаднаа новите кавери на група Тандеми?

Група Тандеми ги промовираа новите кавери на познати македонски евергрини. Видео проектот со нови кавери Тандеми го работеа во студиото на ИН Продукција.

Во продолжение погледнете ја изведбата на група Тандеми за песните “Постела од рози” и “Стамбол со се Бардовци”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*