January 25, 2018

Македонија

Душко Георгиевски: Луѓето од ИН продукција знаат одлично да си ја одработат работата

Успешна година на работен план остави зад себе фолк пејачот Душко Георгиевски, кој бележеше настапи на повеќето фестивалски изданија низ нашата земја, како и неговиот…