January 24, 2018

Македонија

Благица: Песните постанаа хитови бидејќи беа многу слушани, за разлика од денес

Доста работно но и рекреативно, фолк дивата Благица Павлоска ја опишува изминатата година. Покрај фактот што Благица неколкуте години наназад своето живеалиште го има во…