Тандеми снимаа нова песна!

Тандеми станаа познати по нивниот најголем хит “Пуштија срце” која ја снимаа пред 8 години ,тие зад нив имаат еден албум и неколку песни .

Тандеми последно имаа настап на Охридски трубадури со нивната песна “Љубиш лажеш” која беше таксана за Српскиот пејач Харис Џиновиќ,мегутоа тоа време тандеми ја платија дебело оваа песна и го преведоа текстот и ја снимиа на Македонски. Хит песна исто на Тандеми му беше и нивната балада “Сеуште си ми се” за која снимаа спот со Ин продукција и истата песна беше добро прифатена од публиката.

Илино моме е предходниот спот за кој исто имаа голем успех,а воедно спотот стана хит уште пред да зилезе,тогаш медиумите пишуваа дека се случи несреќа на самото снимање кога за потребите на спотот дел се снимасе покрај воденица и лизгајки се падна пејачот на Тандеми и заврши на болница,за срека се заврши добро и спотот се доснима другиот ден.

Наредно што најавуваат Тандеми е тоа што ке снимаат едно мини шоу,па ке бидат гости на шоу од фолк дивата Елена Велевска и исто најавуваат спот за нивната најнова печалбарска песна “Гурбет” .Освен добри песни Тандеми станаа познати и по снимање професионални спотови,дали тоа ќе биде и со следниот спот останува да видиме.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*