Дали го погледнавте видео записот за песната “Три години лудо болно лежам” од група Милениум?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна најновиот видео запис на група Милениум за песната “Три години лудо болно лежам” ?!

Група Милениум го промовираа нов видео запис за песната “Три години лудо болно лежам”. Песната е дел од нивниот проект кој тие го работеа со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видео записот и уживајте во прекрасната изведба !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*