Дали ви се допаѓа кавер верзијата од Адреналин бенд за песната “Твоите бакнежи на моите бели кошули” ?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна каверот од Адреналин бенд за песната “Твоите бакнежи на моите бели кошули” ?

Адреналин бенд неодамна снимија самостојно Новогодишно шоу со кавери од познати македонски и екс ју хитови. Дел од нивниот проект е и една од најпознатите песни на легендарниот пејач Тоше Проески, која ја препеа извонредниот вокал Филип.

Во продолжение погледнете го видеото и проследете ја неговата изведба !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*