Група Милениум од Битола со два успешни проекти во 2017 година

Една од најактуелните Битолски групи Милениум минатата година ја заокружи со два нови проекти,сниманње на 3 видеозаписи и снимање на проект “Нишка љубовна со ноти проткаена”

Видеозаписите се снимаа на неколку локации во Охрид,а проектот се снимаше во Битола. Видео проектот беше реализиран во соработка со ИН продукција.

Исто така оваа група може да се пофали и со бројни настапи ширум нашата земја, како и тоа дека се доста барани од страна на музичкиот аудиториум.

Група Милениум најавуваат за оваа година нови проекти.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*