January 17, 2018

Македонија

“Џукле бенд” го промовираа видео записот за орото “Охридска чалгија”

Дали го погледнавте новиот видео запис на “Џукле бенд” за орото “Охридска чалгија” ? “Џукле бенд” деновиве снимија видео запис за орото  “Охридска чалгија”. Видео записот…

Македонија

Ѓоко Јовиќ : Македонија е една од најквалитетните земји кадешто се раѓаат музичари !

Ѓоко Јовиќ, еден од најдобрите вокали во Македонија, истакна дека нашата земја е една од оние земји кадешто се раѓаат врвни музичари. Според него тој…