January 16, 2018

Македонија

Kако ја создаваше духовната песна “Крштевај Св.Јован крштевај”

“Крштевај Св.Јован крштевај”, песна која фолк дивата Благица Павлоска ја отпеа на едно фестивалско издание на Филиграни, неодамна ја отпеа и во ИН продукција. Благица…

Македонија

(ВИДЕО) Ташко Каранфиловски го промовира најновиот видео запис за песната “Ќе се каеш верувај” !

Дали го погледнавте најновиот видео запис од Ташко Каранфиловски за една од неговите нови песни со наслов “Ќе се каеш верувај” ? Овојпат го промовираме најновиот…