Јелена Карлеуша кандидат за градоначалник на Белград!?

Веднаш по одлуката на Претседателството СНС да со Белградските избори да не бидат оддржани и вонредни парламентарни републички избори,почна со лицитација со имиња на кандидати за Градоначалник на Белград.

Српската Напредна Странска сеуште не се изјаснила за својот кандидат,тајкунското крило на Српската опозиција на Белградските избори најверојатно ќе го предводи Драган Џилас,а свој кандидат ќе има и Чедомир Јованович.  Тој кандидат верувале или ќе биде фолк пејачката Јелена Карлеуша!

Како што неофицијално дознава informer.rs, нејзината кандидатура ќе биде објавена и официјално во недела. Тоа и самата Карлчеуша го ставила на твитер дека ќе се кандидира за Градоначалник на Белград.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*