(Видео) што се случува кога во Грчки ресторан ќе се запее Македонска песна!

Групата  Модус која деновиве настапува го Германија,направиа голем патриотски чин ,пеејќи Македонска песна во Грчки ресторан.

Групата Модус е на голема турнеа низ Европа имено за новогодишните и Бозиќните празници поточно во Bazel , lozana , Viena Аvstrija а. тие деновиве имаа настап и во Германија,но другиот ден решија да прошетаат влегувајќи во еден ресторан свачаат дека уствари ресторанот е Грчки поради тоа што цело време тивко свирела Грчка музика.

 

погледнетего видеото

 

Модус пеаат Македонски песни во Грчки ресторан!

Модус пеаат Македонски песни во Грчки ресторан!

Posted by FOLK KLUB on Mittwoch, 10. Januar 2018

Readers Comments (1)

  1. Blagoj Stanisovski January 12, 2018 @ 5:49 am

    Bravos Modus taka se saka nasata BITOLA

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published.


*