January 2018

Македонија

Ѓоко Јовиќ и Енерџи бенд заминуваат на турнеја во Австралија-Картите за концертите веќе распродадени !

На турнеја во Австралија за скоро време заминуваат Ѓоко Јовиќ и Енерџи бенд. Ова ќе биде 4-та по ред за нив турнеја во Австралија, а…

Македонија

Група Тандеми најавуваат снимање на спот за нивната прва печалбарска песна

Скопската група Тандеми најавуваат снимање на спот за најновата песна насловена “Гурбет”.  Ова е прва нивна печалбарска песна. Група Тандеми деновиве ја снимија нивната најнова…