Се за македонската естрада...


Please update your Flash Player to view content.


Најнови наслови

ЗАПОЗНАЈТЕ ЃИ ОРИЕНТАЛ БЕНД И ЛИДИЈА

Неколку збориви за нас ………Еднас неделно се собираме за проба а со тоа И да се видиме И да си помуабетиме И да...

Повеќе...

ДЕЛ ОД ЕСТРАДАТА УПОРНО МАВААТ СО ГЛАВАТА ВО ЅИД

Очигледно најпримамлива работа за некои е да си Естраден уметник.

Повеќе...

МИЛЕ КУЗМАНОВСКИ НАСКОРО СО ПРОМОЦИЈА НА ЦД И...

Фолк пејачот Миле Кузмановски оваа година ја завршува успешно,деновиве се снимаат неколку нови песни.

Повеќе...

КОИ СЕ НАЈВРТЕНИТЕ И НАЈБАРАНИТЕ 10 ФОЛК ПЕСНИ ЗА...

Естрада плус последните два месеци ги контактираше повлијателните медиуми из Македонија со цел да се...

Повеќе...

50 СТАТИСТИ ВО ПРВИОТ СПОТ НА ТОМЧЕ И ШАРКИ

Најпознатото скопско дуо Томче и Шарки го снимаја првиот свој спот.

Повеќе...

ГРУПАТА МИЛЕНИУМ ОД БИТОЛА СО СВОЕ САМОСТОЈНО...

Милениум од Битола со самостојно шоу,во проектот да ја зачуваме добрата Македонска песна.

Повеќе...

МИНИСТЕРОТ ЗА ЕСТРАДА -НАУМОВСКИ ЈА ЗАПАЛИ...

Синока во универзалната сала во Скопје се одрза 15 от по ред лјубилејен РОСА ФЕСТ со 21  композиции...

Повеќе...

ЕКСТРА БЕНД СКОПЈЕ СО САМОСТОЈНО ШОУ!

Екстра бенд од Скопје со свое самостојно шоу.

Повеќе...

ХИТ НА ГОДИНАТА

Фолк хит на годината

Неколку збориви за нас ………Еднас неделно се собираме за проба а со тоа И да се видиме И да си помуабетиме И да си поседиме до часа добро винце…..

scroll back to top

Повеќе...

 

Очигледно најпримамлива работа за некои е да си Естраден уметник.


scroll back to top

Повеќе...

 

Фолк пејачот Миле Кузмановски оваа година ја завршува успешно,деновиве се снимаат неколку нови песни.scroll back to top

Повеќе...

 

Естрада плус последните два месеци ги контактираше повлијателните медиуми из Македонија со цел да се откријат најбараните и навртените 10 фолк нумери.

scroll back to top

Повеќе...

 

Анита и Болеро бенд деновиве снимаа спот со ИН продуција во Охридско.

scroll back to top

Повеќе...

 

Најпознатото скопско дуо Томче и Шарки го снимаја првиот свој спот.scroll back to top

Повеќе...

 

Милениум од Битола со самостојно шоу,во проектот да ја зачуваме добрата Македонска песна.scroll back to top

Повеќе...

 

Синока во универзалната сала во Скопје се одрза 15 от по ред лјубилејен РОСА ФЕСТ со 21  композиции новокомпонирани од најразлицни автори.

scroll back to top

Повеќе...

 

Екстра бенд од Скопје со свое самостојно шоу.

scroll back to top

Повеќе...

 

Човекот што шетал гол не бил ни Прилепчанец ни Битолчанец туку Охриганец.scroll back to top

Повеќе...

 

Актерот Сашо Ристовски,познат најмногу по македонските народни приказни и дел од ансамблот на Охридскиот театар во последниот период е постојано во Воената болница во Скопје.scroll back to top

Повеќе...

 

Несреќа при снимањето на новиот спот на групата Премиер.scroll back to top

Повеќе...

 

Во средата во центарот за култура во Куманово Миелниум бенд го промовираа спотот за песната "Ајде сите весело".

scroll back to top

Повеќе...

 

Новиот закон ѓи опфака и музичките видеозаписи кои не ќе смејат да бидат изработени приватно ,односно ако позадине него не стои уредно регистрирана продукција.scroll back to top

Повеќе...

 

Неофицијално дознаваме дека познатата тетовка Силвана Крстовска деновиве оствари соработка со многу добро познатата интернационална агенција,,scroll back to top

Повеќе...

 

Фотките се направени за време на снимањето на емисијата "Нешто ново".scroll back to top

Повеќе...

 

Во саботата во ресторанот Премиер Гранд во Битола се одржа македонското ФИНАЛЕ за МИС НА ЕВРОПА 2014, на кое се избраа 6те најубави македонки кои ќе ја преставуваат Македонија на Изборот на најубава Македонка кој ќе се одржи на 5ти и 6ти Декември во Швајцарија.

scroll back to top

Повеќе...

 

Погледнете го видеото.scroll back to top

Повеќе...

 

Живеам за да сакам ,ама љубовта не ми е возвратена.scroll back to top

Повеќе...

 

Петар Нечовски снимаше спот за неговата најнова песна.

scroll back to top

Повеќе...

 

На 24-ти октомври во Домот на АРМ во Скопје, се одржа 21-то издание на интернационалниот фолк фестивал “Филиграни 2014″ кој оваа година донесе 19 нови свадбарски песни и фолк рефрени кои ќе се пеат и паметат.scroll back to top

Повеќе...

 

Погледнетего видеото.scroll back to top

Повеќе...

 

Погледнетего видеото.scroll back to top

Повеќе...

 

Форум бенд деновиве снимаше самостоен проект.

scroll back to top

Повеќе...

 

На 16ти октомври започна 30то јубилејно издание на Фолк фест "Валандово" 2014. За прв пат се одржа во есенски период на новоконструирана сцена во Дом на култура Валандово. scroll back to top

Повеќе...

 

Битолчаните Екстра бенд со нов проект снимен во живо .scroll back to top

Повеќе...

 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/